Omroep Juraini verwelkomt Emile van Aelst als fotograaf

Gepubliceerd op 21 december 2023 om 00:49

Als het aan Juraini Ferary ligt, namens zijn eigen Omroep Juraini, zal hij niemand minder dan Emile van Aelst namens Leidse Glibber met De gezelligste blog van Leiden alvast verwelkomen in zijn Omroep Juraini vrijwillige organisatie als de Omroep Juraini Fotograaf, zo zal Juraini, maar ook Monique Janssen niemand minder dan Emile van Aelst namens Leidse Glibber meenemen bij een van de evenementen buiten Omroep Juraini.

 

Emile is een bekende blogger in Leiden en staat bekend om zijn gezellige en informatieve blogs over alles wat er in de stad gebeurt. En nu heeft Juraini al aangekondigd dat Emile welkom is bij een van de Omroep Juraini als vrijwilliger, met als speciale rol: Omroep Juraini Fotograaf.

 

Deze aankondiging is niet alleen goed nieuws voor Emile, maar ook voor de Leidse gemeenschap. Het betekent namelijk dat er een nog sterker verbond is tussen twee lokale initiatieven die beide als doel hebben om de stad en haar inwoners te verbinden en te versterken. Door samen te werken en elkaar te ondersteunen, kunnen ze nog meer bereiken en een grotere impact hebben.

 

Juraini is dan ook enthousiast over de komst van Emile bij Omroep Juraini. Hij ziet het als een mooie kans om meer bekendheid te geven aan zijn omroep en tegelijkertijd samen te werken met een gewaardeerde en bekende naam in de Leidse gemeenschap. Ook is hij ervan overtuigd dat Emile een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team van vrijwilligers bij Omroep Juraini.

 

De samenwerking tussen Omroep Juraini en Leidse Glibber zal niet alleen bestaan uit het maken van radio-uitzendingen en blogs, maar ook uit het organiseren van gezamenlijke evenementen, aldus; Juraini zelf. Zo zal Emile binnenkort ook meegaan met Juraini naar een van de evenementen buiten Omroep Juraini, om samen verslag te doen en het evenement op een unieke manier vast te leggen. Op deze manier kunnen ze hun krachten bundelen en een nog groter bereik creëren voor de evenementen en initiatieven in Leiden.

 

Het is duidelijk dat Juraini Ferary met zijn Omroep Juraini niet alleen bezig is met zijn eigen passie voor muziek en radio, maar ook met het verbinden en versterken van de lokale gemeenschap. Door Emile van Aelst namens Leidse Glibber te verwelkomen bij Omroep Juraini, laat hij zien dat samenwerking en verbinding belangrijk zijn voor een hechte gemeenschap. Laten we hopen dat deze samenwerking nog vele mooie en gezellige momenten zal opleveren en dat we nog veel zullen horen en zien van deze twee lokale initiatieven.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.