Hotel de Plataan in verbouwing

Gepubliceerd op 21 december 2023 om 00:47

Bent u op zoek naar een vriendelijk, gastvrij en stijlvol hotel in het centrum van Delft? Dan is Hotel de Plataan de perfecte keuze voor u! Dit prachtige hotel is al jarenlang geliefd bij zowel toeristen als zakelijke reizigers vanwege de uitstekende service en het comfortabele verblijf. En nu wordt uw verblijf nog beter, want afgelopen november 2023 is er gestart met de uitbreiding van dit hotel met een gloednieuw restaurant genaamd GAIA, dat in het voorjaar van 2024 haar deuren zal openen.

 

Hotel de Plataan is gelegen in het hart van Delft, op loopafstand van alle bezienswaardigheden en het treinstation. Het hotel is gehuisvest in een prachtig historisch pand dat volledig is gerenoveerd om aan alle moderne eisen te voldoen. De kamers zijn ruim, comfortabel en voorzien van alle benodigde faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Maar wat dit hotel echt bijzonder maakt, is de warme en gastvrije sfeer die er heerst. Het personeel doet er alles aan om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken en u zich thuis te laten voelen.

 

En alsof dit nog niet genoeg is, wordt Hotel de Plataan nu uitgebreid met een gloednieuw restaurant genaamd GAIA. Dit restaurant zal zich bevinden in hetzelfde gebouw als het hotel en zal haar deuren openen in het voorjaar van 2024. GAIA belooft een culinaire ervaring te worden die uw smaakpapillen zal prikkelen. Het restaurant zal een menu bieden met heerlijke gerechten, bereid met verse en lokale ingrediënten. De sfeer in het restaurant zal net zo vriendelijk en gastvrij zijn als in het hotel, waardoor u zich direct thuis zult voelen.

De uitbreiding van Hotel de Plataan met GAIA is een teken van de voortdurende groei en ontwikkeling van het hotel. Het is een bewijs van hun toewijding om hun gasten de best mogelijke ervaring te bieden. En om dit alles met u te delen, heeft het hotel besloten om u op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom de verbouwing en opening van GAIA. Daarom nodigen zij u uit om Hotel de Plataan te volgen op Instagram, waar u alle updates kunt vinden over de verbouwing en de opening van GAIA.

 

En er is nog meer goed nieuws! Rond april 2024, voor de opening van GAIA, zal Omroep Juraini aanwezig zijn, een van de grootste radio-omroepen van Nederland. Zij zullen verslag doen van de opening en u een exclusief kijkje geven achter de schermen. Dit is een unieke kans om als eerste een glimp op te vangen van het nieuwe restaurant en te horen wat de plannen zijn voor de toekomst.

 

Kortom, Hotel de Plataan is niet zomaar een hotel. Het is een plek waar u zich welkom en thuis zult voelen. En met de komst van het nieuwe restaurant GAIA, is uw verblijf hier nog completer. Dus of u nu op zoek bent naar een heerlijk weekendje weg, een zakelijke reis of gewoon een avondje uit, Hotel de Plataan en GAIA zullen u niet teleurstellen. Volg hen op Instagram en mis niets van deze spannende ontwikkelingen. Wij kunnen niet wachten om u te verwelkomen in dit prachtige hotel en restaurant!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.