Omroep Juraini ontvangt veelgestelde vragen over Monique Janssen

Gepubliceerd op 15 december 2023 om 11:18

De afgelopen weken heeft Omroep Juraini veel vragen gekregen over Monique Janssen. Wie is zij en wat doet zij bij Omroep Juraini? Deze vragen kwamen vooral naar voren door uitspraken van Yvonne Verboon, de locatie manager van Radio Gemiva, over Monique's betrokkenheid bij de radiozender. In deze blogpost zullen we deze vragen beantwoorden en meer vertellen over Monique en haar rol bij Omroep Juraini.

 

Om te beginnen is Monique Janssen een bekend gezicht in de zorgsector. Ze werkt al jarenlang bij zorgorganisatie Gemiva, waar ze zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking. Maar naast haar baan in de zorg heeft Monique nog een andere passie, namelijk radio coach zijn en helpen bij Omroep Juraini. Ze is al jarenlang fan van Radio DJ Juraini en heeft al meerdere keren meegewerkt aan zijn programma's.

 

Jaap van Sandijk als radiocoach bij Radio Gemiva laat nog aan Yvonne Verboon weten dat Monique de grootste fan is van Radio DJ Juraini en dat zij veel bijdraagt aan de programma's van Omroep Juraini. Dit heeft misschien voor verwarring gezorgd bij Gemiva, want wat is precies de rol van Monique bij de radiozender?

 

Het antwoord is dat Monique sinds kort de nieuwe radiocoach is van Omroep Juraini. Zij is de vervangende van Anouk van der Ven, die voor een korte periode, als communicatiemanager, in dienst was bij de omroep, vanwege de miscommunicatie met Dagmar van Baasem (ANP directiesecretariaat). Anouk zal echter nog wel betrokken blijven bij De Raini Show als achter de schermen.

 

Monique is een ervaren radiomaker en heeft al jarenlang ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking. Dit maakt haar de perfecte persoon om de radiocoach te zijn van Omroep Juraini, waarbij de focus ligt op het bereiken van deze doelgroep. Met haar enthousiasme en passie voor radio zal Monique zeker een waardevolle toevoeging zijn aan het team van Omroep Juraini.

 

De komst van Monique als radiocoach laat zien dat Omroep Juraini blijft groeien en zich steeds verder ontwikkelt. Het is mooi om te zien dat iemand met zo'n passie voor radio en zorg nu een belangrijke rol speelt bij de omroep. Wij wensen Monique veel succes en plezier toe bij Omroep Juraini!

 

Hopelijk zijn hiermee de vragen over Monique Janssen beantwoord. Zij is de nieuwe radiocoach van Omroep Juraini en zal mede verantwoordelijk zijn voor de programma's op de radiozender. We zijn blij dat zij haar passie voor radio en zorg kan combineren en wensen haar veel succes toe bij haar nieuwe rol. Blijf luisteren naar Omroep Juraini en geniet van de programma's van Monique en het hele team!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.