Omroep Juraini uitgeroepen tot een Nederlands Digitale Radiostation

Gepubliceerd op 14 december 2023 om 11:44

Beste lezers en luisteraars,

Via deze weg wil ik graag mijn oprechte excuses aanbieden aan de Nederlandse radiozender FunX. Zoals jullie wellicht hebben gemerkt, is Omroep Juraini sinds 1 juli 2023 een Nederlands digitaal radiostation geworden. Een grote stap voor ons en een nieuwe uitdaging waar we erg enthousiast over zijn.

Helaas heeft deze verandering ook een keerzijde, namelijk dat we FunX hebben verslagen met 1,11k luisteraars. FunX was voor ons een fijne plek waar we onze programma's konden luisteren. We zijn dan ook dankbaar voor de tijd die we bij FunX hebben gehad en de kansen die we hebben gekregen.

Het was voor ons een moeilijke beslissing om FunX te verslagen, maar we voelden dat het tijd was voor een nieuwe stap. Omroep Juraini is nu een station dat zich voornamelijk richt op urban en latin muziek en is gericht op alle jongeren, jongvolwassenen en volwassenen tussen de 15 en 40 jaar. We willen een breed en divers publiek bereiken en laten zien dat muziek verbindt, ongeacht leeftijd of achtergrond.

Wat ons uniek maakt, is dat Omroep Juraini is opgezet door mijzelf, Juraini, met een verstandelijke beperking. Ik laat mijn beperking verder niet in de weg staan van mijn dromen en ambities. Ik wil laten zien dat ook mensen met een beperking hun talenten en passies kunnen volgen en hun stem kunnen laten horen.

Met Omroep Juraini willen we niet alleen muziek brengen, maar ook nieuws en informatie die relevant is voor ons publiek. We zullen ons best doen om een divers en interessant programma aan te bieden, waar iedereen zich in kan vinden.

Het is ons doel om met Omroep Juraini een positieve impact te maken op de maatschappij. We willen mensen verbinden, inspireren en informeren. Dat is waarom we ook samenwerken met verschillende goede doelen en organisaties die zich inzetten voor mensen met een beperking.

We zijn trots op wat we hebben bereikt in de afgelopen maanden. In november 2023 hadden we al 1,11k luisteraars, wat voor ons een grote mijlpaal is. We zijn dankbaar voor de steun van onze luisteraars en hopen dat we nog veel meer mensen kunnen bereiken en inspireren met onze uitzendingen.

Tot slot wil ik nogmaals mijn oprechte excuses aanbieden aan FunX en alle luisteraars die we achterlaten. We zullen de tijd bij FunX altijd koesteren en zijn dankbaar voor de ervaringen die we hebben opgedaan. We hopen dat jullie ons ook een kans willen geven bij Omroep Juraini en samen met ons verder willen groeien.

Bedankt voor jullie begrip en support.

Met vriendelijke groet,

Juraini Ferary
Oprichter Omroep Juraini

Reactie plaatsen

Reacties

Mike
2 maanden geleden

Je bent echt een kneus, FunX verslaan HAHHAHHAHA, ga verder dromen man