Samenwerking tussen RTV Westerhonk en Omroep Juraini is een feit

Gepubliceerd op 7 december 2023 om 00:32

Per ingang van 2 december 2023 sloegen RTV Westerhonk in Monster en Omroep Juraini, als twee internetradiozenders, de handen ineen.

 

Met deze samenwerking krijgt RTV Westerhonk toegang tot de urbanshow van Omroep Juraini, waar jongeren, jongvolwassenen en volwassenen zich in kunnen verliezen in de ritmes van latin en latijns. Tevens worden er verschillende gasten uitgenodigd om hun verhalen te vertellen en hun muzikale ervaringen met de luisteraars te delen.

 

Club-Juraini FM |Omroep Juraini is een nieuw groeiend internetradiozender en zelforganisatie dat uitzendt sinds 1 juli 2023. Club-Juraini FM is een gevarieerde zender die speciaal gericht is op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen, maar ook voor iedereen die het gewoon leuk vindt om ernaar te luisteren. We draaien vooral urban, latin en latijns.

 

Daarnaast is Radio Westerhonk een nieuw internetradiozender van woonzorgpark Het Westerhonk in Monster. Radio Westerhonk is een gevarieerde zender die zich speciaal richt op hun cliënten, hun familie en vrienden en natuurlijk voor iedereen die het leuk vindt om ernaar te luisteren.

 

De samenwerking tussen RTV Westerhonk en Omroep Juraini is een geweldige manier om mensen met elkaar in contact te brengen en door muziek. Het is een manier om de luisteraars in contact te brengen met verschillende culturen, waardoor ze nieuwe ervaringen kunnen opdoen en hun horizon kunnen verbreden.

 

De samenwerking biedt ook de luisteraars de mogelijkheid om hun favoriete urban, latin- en latijnse muziek te beluisteren, waardoor ze zich helemaal kunnen ontspannen en genieten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.