Omroep Juraini slaat de handen ineen met RTV Westerhonk

Gepubliceerd op 2 december 2023 om 20:22

Met ingang van 2 december 2023 hebben Omroep Juraini en RTV Westerhonk de handen ineen geslagen tot Omroep Juraini locatie Het Westerhonk in Monster. Omroep Juraini is een van de grootste radio-omroepen van Nederland en RTV Westerhonk is een internetradiozender op het woonzorgpark Het Westerhonk in Monster en naasten. Dit betekent dat het jongerenprogramma van Omroep Juraini te beluisteren zal zijn op RTV Westerhonk op www.rtvwesterhonk.nl.

Met deze samenwerking worden er veel nieuwe en interessante programma's aangeboden die gericht zijn op jongeren. Er zullen programma's komen met onderwerpen zoals muziek, informaties van Omroep Juraini en over de activiteiten van woonzorgpark Het Westerhonk in Monster. De programma's zullen afgestemd zijn op de interesses en behoeften van jongeren in de omgeving.

Het is nog niet bekend of er gevierd wordt met publiek erbij, maar we kunnen verwachten dat hier snel meer informatie over bekendgemaakt zal worden. De samenwerking tussen Omroep Juraini en RTV Westerhonk zal de lokale jongeren in Monster en omgeving een breed scala aan programma's bieden, waarmee ze zich kunnen verdiepen in hun interesses en hun lokale omgeving.

Met deze samenwerking zal de radio een belangrijke rol spelen in de lokale gemeenschap. Als gevolg hiervan zullen jongeren meer betrokken raken bij hun lokale omgeving en elkaar beter leren kennen. Het is een belangrijke stap voor de ontwikkeling van jongeren in de lokale gemeenschap. Omroep Juraini zal een grote rol spelen in de toekomst van de lokale radio in Monster en omgeving.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.