Omroep Juraini tussen RTV Westerhonk zal hoe en ook doorgaan

Gepubliceerd op 18 november 2023 om 22:02

Alex van Os is enthousiast over de samenwerking met Omroep Juraini. “Ik ben ontzettend blij dat ik deel uitmaak van dit project. Juraini heeft als doel om de stem van mensen met een verstandelijke beperking te laten horen. Daarnaast is het ook een mooie kans om jongeren, jongvolwassenen en volwassenen te laten genieten van de muziek die zij voor ons in petto hebben. Er is een grote diversiteit aan muziekstijlen, dus ik ben ervan overtuigd dat iedereen iets vindt dat bij hem of haar past.

Zaterdag 25 november 2023 zal de lancering van Club-Juraini FM op locatie Het Westerhonk aan de Vijverweg 2 in Monster plaatsvinden. De dag zal beginnen met een toespraak van Alex van Os, gevolgd door het laten horen van wat de zender te bieden heeft. Daarnaast zal er ook nog toespraak gehouden worden door Juraini Ferary, als oprichter en eigenaar van de zender. Er zal ook een Q&A zijn, waar mensen vragen kunnen stellen en hun ideeën kunnen delen.

De lancering is niet alleen bedoeld om de muziek van Omroep Juraini te promoten, maar ook om de mensen met een verstandelijke beperking te laten zien dat ze belangrijk zijn. We willen hun stem laten horen, en hun ervaringen met muziek delen.

Alex van Os is ervan overtuigd dat de samenwerking met Omroep Juraini een enorme meerwaarde zal zijn voor iedereen. “Het is een geweldige kans om te laten zien hoe waardevol mensen met een verstandelijke beperking zijn. Hun muziek is een bron van vreugde voor iedereen, en ik ben blij dat ik een klein deel kan uitmaken van dit project.”

De lancering van Club-Juraini FM zal een geweldige kans zijn om de stem van mensen met een verstandelijke beperking te laten horen. We hopen dat de lancering een groot succes wordt en dat het een goede start is voor de samenwerking met Omroep Juraini.

 

Tot slot willen we je hierbij uitnodigen op zaterdag 25 november 2023. Voor de tijdstip kun je Juraini bereiken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.