Juraini interviewt Sinterklaas Delft

Gepubliceerd op 20 november 2023 om 10:45

De Sint en zijn Pieten zijn alweer druk bezig met hun jaarlijkse ronde door Nederland. Dit jaar doen ze ook Delft aan! Op zaterdag 25 november 2023 zal de Sint de stad bezoeken en iedereen is uitgenodigd om hem een warm welkom te geven.

Om de komst van Sinterklaas te vieren, zal onze internetradiozender Club-Juraini FM |Omroep Juraini, die sinds 1 juli 2023 bestaat, de Sint en zijn Pieten op bezoek vragen voor een interview. Onze zender is een gevarieerde zender, die speciaal gericht is op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen. We draaien vooral urban, latin en latijns.

Om het interview met Sinterklaas te laten slagen, heeft ons team een aantal vragen bedacht voor de Sint en zijn Pieten. We zullen ze bijvoorbeeld vragen hoe hun reis door Nederland is geweest, welke plekken ze het leukst vonden, wat hun plannen voor de feestdagen zijn en nog veel meer!

Het belooft een interessant interview te worden, dus als je nog geen luisteraar bent van onze internetradiozender, dan is het misschien het moment om dat wel te worden. Luister dus zeker mee als Sint en zijn Pieten op bezoek komen bij Club-Juraini FM in week 47. Wie weet wat er allemaal te horen zal zijn!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.