Omroep Juraini bezoekt Omroep MAX

Gepubliceerd op 16 november 2023 om 14:43

Aanstaande dinsdag 21 november 2023 is het eindelijk zover, Juraini gaat met haar uitzendkracht Ouissal naar Omroep MAX in Hilversum. We zullen opgehaald worden door niemand minder dan de privéchauffeur van Jan Slagter, waarna we een rondleiding krijgen.

Omroep MAX is een Nederlandse omroep die bekendstaat als omroep voor 55+. We zullen de studio’s en de vergaderruimtes van de omroep kunnen bekijken en meer leren over het productieproces. Daarnaast zullen we ook kunnen zien hoe de kantoren en de werkplekken ingericht zijn. We zullen ook kunnen zien wat er aan de hand is in de redactiekamers en wat er wordt gedaan om de programma’s te maken.

Club-Juraini FM |Omroep Juraini is een nieuw groeiend internetradiozender en zelforganisatie dat uitzendt sinds 1 juli 2023. Club-Juraini FM is een gevarieerde zender die speciaal gericht is op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen, maar ook voor iedereen die het gewoon leuk vindt om ernaar te luisteren. We draaien vooral urban, latin en latijns.

 

Club-Juraini FM |Omroep Juraini werd in het bijzonder opgericht door; Juraini Ferary met een verstandelijke beperking, waar hij zijn beperking verder niet in de weg laat staan. Via internet zijn ook nog speciale edities te beluisteren met ieder een eigen muziekstijl: Club-Juraini Fissa en Latin.


Na de rondleiding zullen we lunchen in het restaurant van Omroep MAX. We zullen genieten van een heerlijke maaltijd, waar we onze ervaringen met elkaar kunnen delen. We zullen ook de kans hebben om de omroep te bewonderen vanuit een ander perspectief.

Het zal een geweldige ervaring zijn om de omroep te bezoeken, en we kijken ernaar uit om erheen te gaan. We zullen er zeker van genieten!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.