Toch geen landelijke intocht van Sinterklaas dit jaar voor de Omroep Juraini

Gepubliceerd op 10 november 2023 om 14:03

Het is een traditie die al een lange tijd bestaat: de landelijke intocht van Sinterklaas. Elk jaar verzamelen duizenden mensen zich om deze bijzondere dag te vieren. Dit jaar vindt de intocht plaats in Gorinchem, een prachtige vestingstad die al meer dan 700 jaar bestaat.

Helaas zal Juraini Radio Groep, een nieuw groeiend internetradiozender en zelforganisatie dat uitzendt sinds 1 juli 2023 en speciaal gericht is op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen dit jaar geen feestelijke intocht kunnen bijwonen. De drukke agenda van Renzo Ascarza Sotomayor en de overstroming van zijn huis hebben ervoor gezorgd dat hij dit jaar niet kan aanwezig zijn.

Gelukkig heeft de NTR Juraini een mooi alternatief aangeboden. Om het gemis van Renzo te verzachten, stuurt Sinterklaas een boodschap in een video. We zijn ervan overtuigd dat deze boodschap een mooie vervanging zal zijn voor het feest.

We hopen dat iedereen deze intocht van afstand kan vieren en dat we volgend jaar weer kunnen terugkeren naar de belangrijkste traditie rond Sinterklaas: de intocht.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.