Kerstshow Intratuin Pijnacker geopend!

Gepubliceerd op 22 oktober 2023 om 00:05

PIJNACKER - Na wekenlang verbouwen, klussen, opbouwen en decoreren is daar dan eindelijk het moment voor de Intratuin Pijnacker dat de champagneglazen de lucht in gaan. Er kan weer geproost worden op een fantastische kerstshow, die vanaf heden geopend is!

 

Waar je ook kijkt, tijdens de kerstshow is er bij de Intratuin overal iets te zien. Ga langs de prachtige fotohoekjes voor een leuke selfie of wandel langs alle wonderschone presentaties van miniatuurdorpjes. Op de afdeling minidorpen vind je diverse presentaties van merken zoals Lemax en LuVille. De merken waarmee deze dorpen opgebouwd worden vind je uiteraard terug in onze schappen. Ben je op zoek naar verlichting? Intratuin Pijnacker heeft het allemaal.  

 

Xmas High Tea buffet
Ben jij dol op de High Tea’s van de Intratuin en ook nog eens helemaal fan van kerst? Dan heeft de Intratuin Pijnacker de ideale combi voor jou! Dit jaar kun je in het restaurant aanschuiven voor een Xmas High Tea buffet, waarbij je geniet van een uitgebreid buffet vol met luxe huisgemaakte lekkernijen. Zo is er onder andere heerlijke paddenstoelen ragout, verse huisgemaakte soep, minibroodjes met luxe beleg, huisgemaakte quiche, pastel de nata, de welbekende tartelette van het seizoen, pancakes, carrot cake met fruit compote, luxe bonbons en nog veel meer! Reserveren voor deze unieke Xmas High Tea kan telefonisch of via het bericht op de social media kanalen.

 

Kortingsdag
Bij Intratuin kun je altijd gratis parkeren én overdekt shoppen! Op donderdag 2 november staat er een Kerst Kortingsdag gepland bij Intratuin Pijnacker, waarover meer informatie te vinden is op www.intratuin.nl of via de social media kanalen. Heb je een mooie foto? Tag de Intratuin op social media en inspireer anderen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.