Apps om beter te slapen

Gepubliceerd op 19 oktober 2023 om 23:52

Lig je wel eens te woelen ’s nachts? En word je dan ’s morgens moe wakker? Je telefoon kan je helpen beter te slapen.

 

Harmony

Een bekende app om beter te slapen is Harmony. De app helpt je rustig te worden met meditaties. Een stem praat jou dan in slaap. Er zijn drie verschillende sessies. De app is gratis te downloaden in de App Store en de Play Store.

 

Sleep Cycle

Een handige app om uitgeruster wakker te worden is Sleep Cycle. Dat betekent slaap-cyclus of slaapfase. Deze app is eigenlijk een slimme wekker. Je stelt in hoe laat je wilt opstaan en de app kiest dan het beste moment om je te wekken. Dat is het moment waarop je het minst diep slaapt.

 

Zo word je het best uitgerust wakker. De app is te downloaden in de App Store en de Play Store, maar is niet gratis.

 

Twilight

Een andere app die je enorm kan helpen is Twilight. Dat betekent schemer. Deze app maakt je scherm minder blauw voor het slapen gaan. Hoe later het wordt hoe minder blauw je scherm wordt. De app is gratis te downloaden in de Play Store.

 

Andere tips

Er zijn natuurlijk ook andere tips om beter te slapen. Ga even uit bed als je niet in slaap komt. Als je opnieuw naar bed, gaat het soms veel beter. Of denk aan leuke dingen als je nog wakker ligt. En stel je zelf gerust: dan doe ik het morgen gewoon even rustiger aan.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.