De Super Smartphone Goochelshow

Gepubliceerd op 18 oktober 2023 om 18:11

Op zoek naar een leuke afsluiting van de herfstvakantie? Kom naar De Super Smartphone Goochelshow door meester-goochelaar Lars van Tuijl. Een gekmakende show om kinderen te triggeren, verbazen en te helpen bij het omgaan van hun smartphone en (social) media. Met wie chat jij de hele dag? Wat weet jij allemaal van games en apps? Wat is nou een sterk wachtwoord? En wat deel je wel en niet via jouw telefoon?

 

De De Super Smartphone Goochelshow is op zondag 22 oktober om 11:00, 13:00 en 15:00 uur. Toegang kost € 7,50 of € 5 met kortingskaart. De show is voor 6+ met het hele gezin en is in het Beeld & Geluid Den Haag.

 

In de rol van een magische brein-hacker speelt Lars met deze vragen en laat hij een aantal wonderbaarlijke demonstraties zien die grenzen aan het onmogelijke. Informatieve weetjes en interessante eye-openers worden versterkt door magische WOW momenten. Dit is een voorstelling waarbij de kinderen leren, lachen en gelijk van de ene verbazing in de andere vallen! Meester-goochelaar Lars van Tuijl was eerder te zien in het NPO ZAPP tv-programma De Buitendienst in de aflevering: Hoe ons brein voor de gek gehouden wordt.

 

Een museumbezoek aan Beeld & Geluid in Den Haag en/of een rondleiding zit inbegrepen. Ontdek alles over nieuws en journalistiek.

 

PROGRAMMA

De Super Smartphone Goochelshow vindt op drie tijdstippen plaats en heeft een duur van circa 50 minuten.

  • Show 1, 11:00 uur
  • Show 2, 13:00 uur
  • Show 3, 15:00 uur

 

Daarnaast zijn er op verschillende tijdstippen gratis museum rondleidingen. Er zijn een bepaald aantal plaatsen per rondleiding, dus wees er snel bij! Je kunt er ook voor kiezen om vooraf of na afloop van de show zelf een kijkje te nemen in ons museum.

  • Rondleiding 1, 12:00 uur
  • Rondleiding 2, 12:30 uur
  • Rondleiding 3, 14:00 uur

 

Een museum rondleiding bijwonen of zelf een kijkje nemen in ons museum? Dit zit beide inbegrepen bij een ticket voor de Goochelshow!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.