Heinde & Ver gaat tóch weer open in Delft: ‘We staan meteen in de startblokken’

Gepubliceerd op 27 september 2023 om 14:33

Goed nieuws voor liefhebbers van Heinde & Ver! Het restaurant, dat een maand geleden plotseling de deuren sloot, gaat nu toch weer open. Vanaf donderdag geniet je er weer van je favoriete gerechtjes.

 

Het sluiten van Heinde & Ver Delft had te maken met een conflict tussen franchisenemer Nataschja Pol en de restaurantketen. Dit leidde tot een rechtszaak, waar afgelopen dinsdag de uitspraak van kwam.

 

Geen tijd om te vieren

Nataschja Pol laat aan indebuurt weten dat het team de rechtszaak op alle vlakken heeft gewonnen. “Dat betekent dat we weer open mogen. Er viel direct een last van m’n schouders.”

Tijd om het goede nieuws te vieren is er niet. “We staan meteen in de startblokken, want er moet van alles geregeld worden. Zo zijn we redelijk wat personeel verloren en moeten we ons inlezen over de aanpassingen die de restaurantketen heeft gemaakt.” Er is onder andere besloten dat ze verder gaan onder de naam ‘Heinde’ en dat het restaurant een nieuwe look and feel krijgt.

Hartverwarmende reacties

Het nieuws dat Heinde & Ver misschien voorgoed zou sluiten, was voor veel Delftenaren een teleurstelling. Onder het Facebookbericht van indebuurt lieten mensen dan ook talloze hartverwarmende reacties achter. “De afgelopen weken waren zwaar, maar dit heeft ons veel steun gegeven. Ik kan niet wachten om iedereen weer in het restaurant te ontvangen.”

 

Vanaf morgen, donderdag 28 september, is restaurant Heinde weer open.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.