Jubileum voor de Special Media Awards

Gepubliceerd op 4 september 2023 om 19:46

Dit jaar wordt voor de vijfde keer de Special Media Awards voor en door mensen met een verstandelijke beperking georganiseerd. Deze bijzondere prijzen worden op woensdag 8 november 2023 bij Beeld & Geluid in Hilversum uitgereikt.

 

Verstandelijke beperking

Deze uitreiking is voor mensen met een verstandelijke beperking die zelf media maken en daar veel plezier en voordeel van hebben. Zo draagt dit evenement op een positieve manier bij aan een leuk online leven voor iedereen.

 

Talenten

"Iedereen heeft recht op een leuk online leven" zegt bedenker Sonja Heijkamp: ”De Special Media Awards geeft mediamakers de kans om hun talenten te laten zien aan een groter publiek.

 

De afgelopen jaren zien we elke editie een toename in het aantal deelnemers en melden steeds meer nieuwe mediamakers zich aan. Ook deze jubileumeditie worden deelnemers in het zonnetje gezet die actief meedoen in de digitale samenleving.

 

Deelnemers laten graag zien wat ze kunnen, waar ze plezier aan beleven en hoe mediawijs en digitaal vaardig ze zijn. En vooral ook hoe ze genieten van de positieve en leuke kanten van media."

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.