Nieuw! Hier in Delft opent een derde vestiging van Domino’s Pizza

Gepubliceerd op 28 augustus 2023 om 11:56

Goed nieuws voor pizzalovers in de Wippolder! De wijk krijgt een eigen vestiging van Domino’s Pizza. De gloednieuwe locatie opent op maandag 4 september in het glazen gebouw op het Nassauplein. Dat betekent… nog sneller pizza in huis!

 

Domino’s Pizza is een Amerikaanse restaurantketen die gespecialiseerd is in pizza’s. In Delft zijn er al twee andere vestigingen: op de Binnenwatersloot en de Papsouwselaan.

 

Tijd voor nummer drie

Eigenaren Tommy en Jesper kennen Delft op hun duimpje en zagen dat een vestiging aan het kenmerkende Nassauplein niet mocht ontbreken. Het pand op nummer 56A, bleek de perfecte locatie. Tot twee jaar geleden haalde je daar bloemen en cadeaus, maar inmiddels staat het al een lange tijd leeg.

 

Ze kennen elkaar van de andere vestigingen in Delft. “In 2002 kwam Tommy bij Domino’s werken als pizzamaker. Al snel groeide hij door naar diverse andere functies in de winkels in Delft. Jesper kwam er een paar jaar later bij als pizzabezorger en maakte net als Tommy een mooie groei binnen Domino’s door”, vertelt pr-specialist Manon van Domino’s.

 

Nationale Stuntweek

Een week na de opening van de nieuwe Domino’s, op maandag 11 september, haal je een pizza met flink veel korting tijdens de Nationale Stuntweek. Voor de lekkere hap betaal je dan drie of vier euro. Naast verse, handgemaakte pizza’s zijn er op het menu van Domino’s ook kip, sandwiches, friet, bijgerechten en desserts te vinden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.