Koffiehuis Het Kalf krijgt een nieuwe eigenaar!

Gepubliceerd op 27 augustus 2023 om 11:05

DELFT - Het Kalf is al jaren een gezellige ontbijt/lunchroom net buiten het centrum van Delft. Voorheen werd Het Kalf gerund door eigenaar Dannis Susan, maar per 1 september krijgt het koffiehuis een nieuwe eigenaresse. “Ik vond het vanaf de eerste keer dat ik hier kwam al een gezellig tentje”, aldus Chantal Kouwenhoven, die Het Kalf per 1 september overneemt.

 

Sinds 1910 is het koffiehuis een begrip in Delft. Eigenaar Dannis Susan is maar liefst 11 jaar eigenaar geweest van Het Kalf en hij runde het koffiehuis met Sanne. Voor hen is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Chantal was voorheen eigenaresse van Hotel Johannes Vermeer in Delft, maar heeft het hotel inmiddels verkocht. “Er kwam voor mij een unieke kans voorbij om het hotel te verkopen en in januari heb ik dat ook gedaan.”

 

Laagdrempelig
Voor Chantal betekende de verkoop van het hotel dat ze opzoek moest naar een nieuwe uitdaging. Toen ze een keer kwam lunchen bij Het Kalf, merkte ze meteen de gezellige sfeer in het koffiehuis op. “Ik kwam hier een keer eten en vond dat er een hele gezellige sfeer hing. Ik ben toen op de woensdagen begonnen met werken in het koffiehuis en uiteindelijk heb ik dus besloten om het te kopen.” Volgens Chantal is Het Kalf een leuke ontbijt/lunchroom voor iedereen. “Iedereen is hier van harte welkom, van jong tot oud en van eten tot een lekker kopje koffie. Het is hier heel laagdrempelig.”

 

Info
Het koffiehuis is van maandag t/m zaterdag geopend van 06.30 uur tot 15.00 uur. Op zondag is het koffiehuis gesloten en op zaterdag sluiten ze om 14.00 uur.  Adres: Kalverbos 2, 2611 XW in Delft.  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.