Presentatoren van De Raini Show interviewt niemand minder dan Jan Slagter

Gepubliceerd op 24 augustus 2023 om 13:12

De Raini Show (DRS) is een nieuw Nederlands online platform met livestream via YouTube, onder de naam Juraini TV en een 24 uurs non stop radioprogramma van Juraini Radio Groep en De Raini Show is elke woensdag en donderdagavond om 19.00-21.00 uur te zien op YouTube (als we bekende mensen kunnen benaderen) en wordt in het bijzonder opgezet voor en door mensen met en zonder verstandelijke beperking die sinds 7 juni 2023 via stream op afstand wordt uitgezonden op de YouTube kanaal van Omroep Juraini.

 

De presentatie is in handen van Juraini Ferary, naar wie het programma ook vernoemd is, maar dit doet hij met Maico Reulen en Joury van den Bos.

 

De Raini Show wordt geproduceerd door Juraini TV uit Nootdorp. Het programma wordt zelf vanuit huis opgenomen bij Ipse de Bruggen op Landgoed Craeyenburch in Nootdorp.

 

Afgelopen donderdag 24 augustus 2023 hebben de presentatoren van De Raini Show niemand minder dan Jan Slagter geïnterviewd. Hierin vertelde Juraini of er dit jaar in december 2023 een muziekfestival voor mensen met een verstandelijke beperking in de Jaarbeurs Utrecht komt, waarbij Jan Slagter uitlegt dat er dit jaar het niet te geval is, want de zaal is onbeschikbaar, maar Jan Slagter (met een groot vraagteken) en de artiesten gaan nu naar heel veel gehandicaptenzorg instellingen om daar een optreden te geven en niet in de Jaarbeurs, maar Slagter hoopt dat volgend jaar wel,  genaamd van de muziekfestival; Maak de droom waar, er gewoon wel kan zijn.

 

In de interview kregen we dus ook meer informatie over Café Max, dat Café max een veilige en laagdrempelige ontmoetingsplek is in bibliotheek en draagt daarmee bij aan het verminderen van eenzaamheid onder ouderen en het bevorderen van de sociale cohesie in de stad.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.