Noordzee Zomerfestival bestaat 20 jaar

Gepubliceerd op 16 augustus 2023 om 19:40

Het Noordzee Zomerfestival heeft de datum bekend gemaakt voor 2023.

 

Van 3 tot en met 12 augustus zal de feesttent weer staan aan het strand in Katwijk aan Zee. Het Noordzee Zomerfestival bestaat 20 jaar en zal een speciale editie organiseren van dit voor iedereen gratis toegankelijk festival.

 

Na een uiterste succesvol 2022 is het bestuur van het NZF volop bezig met de organisatie van de circa veertig evenementen, die van 4 tot met 12 augustus 2023 zullen plaatsvinden aan het strand van Katwijk aan Zee. Tijdens een bijeenkomst voor vrijwilligers en sponsors bij de kersverse festivalsponsor Hudson in Katwijk, ontvouwde het bestuur van het festival de eerste plannen.

 

Het Noordzee Zomerfestival is een feest voor iedereen. Op de dag zijn er weer de bekende kinderactiviteiten; van Lego Bouwen tot Schatgraven. Voor de volwassenen staat de Pasar Malam op het programma en voor mensen met een beperking het Zomercarnaval. In de avond is er heel veel muziek.

 

De eerste bands zijn inmiddels geboekt. Zo zal op vrijdag 4 augustus de Engelse band Johnny2Bad optreden met een UB40 tribute en zal op vrijdag 11 augustus de Katwijkse feestband Support Act weer vele gasten ontvangen in Vrienden van Katwijk Live.

 

Samenwerking staat hoog in het vaandel van het NZF. Net als in het afgelopen jaar is ook nu het bestuur weer in gesprek met Katwijkse partijen die het festival breder willen maken dan alleen de festivaltent. Er zijn besprekingen gaande met het Genootschap Oud Katwijk om in dit jubileumjaar een extra Klederdracht kostuum show te houden en zo de folklore van Nederland in stand te houden.

 

De Kickoff avond op 3 augustus is voor alle personen en bedrijven die het NZF financieel ondersteunen, doordat zij vriend of sponsor zijn.


Zij maken dit festival mogelijk. Er is nog volop ruimte voor particulieren en bedrijven om zich via de website aan te melden als sponsor of vriend.

 

Voorzitter Arie Nijgh is blij met het vooruitzicht. “Twintig jaar Noordzee Zomerfestival laten we niet zo maar voorbij gaan. We maken er een speciaal feestje van. Het is een hele goede reden om een weekje vakantie te nemen in Katwijk aan Zee. Dit mag je niet missen”

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.