Zoetermeer kleurt roze! Hier eet je een Barbieburger (en wij testten 'm uit)

Gepubliceerd op 10 augustus 2023 om 19:18

Ben jij al naar de bioscoop geweest voor de film Barbie? Ook in Zoetermeer is Barbie populair: er is zelfs een Barbie Burger te verkrijgen. Niet gemaakt van Barbies, wel gemaakt van rundvlees met een heleboel gekleurde smaakmakers. De redactie van AD Zoetermeer probeerde ‘m uit.

 

De laatste weken zie je steeds vaker mensen in roze kleding gestoken de bioscoop in- en uitgaan. De nieuwe film Barbie is populair, en dus ook in onze stad. Ook restaurant Hudson doet mee aan de Barbie-hype: daar staat een Barbie Burger op de menukaart die onze redactie ging uittesten.

 

Barbie hamburger

De nieuwste hamburger bij Hudson is geïnspireerd door de Barbiepop en komt met een zweem roze op je bord. De burger bestaat uit rundvlees, het broodje is belegd met ingelegde uitjes in de kleur roze, aioli gekleurd met roze suikerspin, ‘dubbel D’ watermeloensalsa en ‘plastic fantastic’ cheddarkaas.

 

De hamburger smaakte ons goed en de roze kleur maakte dat we eigenlijk zin hadden de film nog eens te gaan zien. De Barbie Burger is verkrijgbaar voor 15 euro, een bakje friet erbij kost 3,50 euro extra. Wil je helemaal Amerikaans doen, neem er dan de vanille milkshake met Oreo kruimels (6,75 euro) bij. Jum!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.