Lunchroom Bijzonder en dagbesteding ‘t Nederhofje slaan de handen ineen

Gepubliceerd op 8 augustus 2023 om 11:48

Lunchroom Bijzonder en dagbesteding ‘t Nederhofje bundelen hun krachten om een nog betere en smaakvolle ervaring te bieden aan hun klanten.

 

Vanaf heden worden de koffiebonen voor de overheerlijke koffie's bij Lunchroom Bijzonder gebrand en geleverd door dagbesteding ‘t Nederhofje uit Honselersdijk. Deze bijzondere samenwerking zorgt ervoor dat de koffie bij Lunchroom Bijzonder in De Lier nog meer SMAAK krijgt en klanten nog meer kunnen GENIETEN van de heerlijke espresso's in hun cappuccino en latte macchiato.

 

Stichting Bijzonder vindt het belangrijk dat het (samen) werken met deze doelgroep verder reikt als alleen bij Lunchroom Bijzonder. Zo zijn er kaarsen, kaarten, bedrukte potloden en meer leuke kado’s gemaakt door Westlandse dagbestedingen te koop in het Bijzonder Winkeltje.

 

Het Bijzonder Winkeltje biedt klanten nu ook de mogelijkheid om thuis te genieten van de heerlijke koffies die in Lunchroom Bijzonder worden geserveerd. Er zijn pondspakken met zowel koffiebonen als snelfiltermaling te koop, zodat liefhebbers zelf thuis hun favoriete koffie kunnen bereiden. We hebben zelfs een eigen Bijzonder Bakkie Blend!

 

Wij nodigen iedereen van harte uit om langs te komen bij Lunchroom Bijzonder en te genieten van de vernieuwde koffies, met liefde en zorg bereid door de bijzondere medewerkers van dagbesteding ’t Nederhofje en Lunchroom Bijzonder. Steun tegelijkertijd de bijzondere medewerkers en hun groei door de koffie te kopen voor thuisgebruik in het Bijzonder Winkeltje.

 

We zijn ook samen te vinden op de BraDeLier op 10 en 11 augustus met de koffie-to-go-caravan van ’t Nederhofje en een pop-up store van het Bijzonder Winkeltje.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.