Indoor luchtkussenpark opent na de zomer haar deuren in Delft

Gepubliceerd op 5 augustus 2023 om 11:47

DELFT - Na de zomer krijgt Delft er een nieuwe attractie voor kinderen, jongeren en volwassenen bij. De keten ‘Bounce Valley’ vestigt zich dan namelijk in het pand aan de Kleveringweg met een indoor luchtkussenpark van ruim 2000 vierkante meter. De keten bestaat sinds 2020 en de vestiging in Delft wordt de achtste vestiging van het bedrijf.

 

Een luchtkussenpark bestaat uit een groot aaneengeschakeld luchtkussen vol met verschillende attracties. Voorbeelden van attracties zijn een Ninja Run, Wipe Out en Crazy Balls. In totaal gaat Bounce Valley Delft bestaan uit 17 onderdelen, geïntegreerd in één luchtkussen. Volgens Micha Reij van Bounce Valley oogt het erg indrukwekkend: “Zeker in combinatie met de vrolijke en opzwepende huisstijl en de uitgebreide lichtinstallatie ontstaat het typische Bounce Valley-sfeertje. Een setting waar je je gewoon waanzinnig actief kunt uitleven, een plek om echt even samen de ban van de dag of week te breken.”

 

Volgens de oprichter van het merk, Guus van Loenen, is Bounce Valley geschikt voor alle leeftijden. “Leeftijd is slechts een getal, wij zorgen er namelijk voor dat jouw dag eruit springt. We zien in andere vestigingen dat we een breed publiek aantrekken. Natuurlijk zijn er kinderfeestjes, maar ook jongeren en volwassenen weten ons te vinden.”

 

De verbouwing van het pand is op dit moment in volle gang. Het luchtkussen wordt in de zomer geleverd en geïnstalleerd, waarna het volgens Bounce Valley zelf vooral wachten is op het afronden van zaken als voldoende stroomvoorziening. Inwoners van Delft en omgeving kunnen tot die tijd terecht op de andere locaties in Rotterdam en Zoetermeer. Meer informatie is te vinden op www.bouncevalley.nl.  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.