Furby komt terug

Gepubliceerd op 27 juli 2023 om 10:41

Ben je rond de 30 jaar of ouder? Dan weet je vast nog wat Furby’s zijn. Deze kleurrijke speelgoedmonstertjes waren in de jaren 90 namelijk helemaal de rage. En kleurrijk waren ze!

 

Ze kwamen in vele verschillende kleurrijke versies op de markt. Misschien had je je eigen Furby wel. Of misschien wilde je er ook graag één. Nu is je kans!

 

Uniek

Wat Furby zo anders maakte dan ander speelgoed, was dat Furby reageerde op jouw aanrakingen. Ook kon Furby een paar woorden zeggen. Dit moest je hem zelf leren, want eerst sprak je Furby alleen maar Furbisch, een soort babytaal. Furby had ook een slaapfunctie waarbij hij zijn ogen dicht deed en snurkte.

 

Een groot nadeel was dat Furby geen uitknop had. Veel ouders en kinderen zijn zich rot-geschrokken wanneer Furby midden in de nacht ineens besloot om gezellig te gaan kletsen.

 

Rage

Speelgoedmaker Hasbro verkoopt deze gezellige kletsende monstertjes. Zij brengen Furby opnieuw op de markt deze zomer. Ze hopen hiermee een nieuwe rage te beginnen.

 

Nieuw jasje

Hasbro laat weten dat de nieuwe Furby veel op het origineel lijkt. Wel is Furby in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe versie kan dansen en reageert op knuffels. Je kunt de Furby ook stukjes minipizza voeren.

 

Ga jij een nieuwe Furby in huis halen?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.