Radio Westerhonk besluit om op eigen benen te staan

Gepubliceerd op 31 mei 2023 om 22:42

Juraini Radio |Omroep Juraini is een van de grootste digitale radio-omroep voor en door de hele inwoners van heel Nederland en Buitenland te beluisteren. We zijn voor iedereen overal online te beluisteren en is ook een belangrijk onderdeel van Juraini Radio Groep in samenwerking met de Echte Vriendenbureau en trotse partner van Radio Gemiva.

 

Afgelopen vrijdag vierden 12 mei vierden 's Heeren Loo woonzorgpark Het Westerhonk in Monster de Dag van de Zorg. Die dag werd dus ook Radio Westerhonk gelanceerd.

 

In de ochtend werden de medewerkers getrakteerd op lemoncake. ‘s Middags werd de dag feestelijk geopend door de directeur. Rond de vijver op het woonzorgpark stonden allerlei kraampjes en foodtrucks opgesteld waar je kon eten en drinken. Tot slot kreeg iedereen een attentie.

 

Radio Westerhonk is de nieuwe internetradiozender van ’s Heeren Loo woonzorgpark Het Westerhonk. Radio Westerhonk is een gevarieerde zender die zich speciaal richt op de cliënten, hun familie en vrienden en natuurlijk voor iedereen die het gewoon leuk vindt om ernaar te luisteren. De makers van Radio Westerhonk zijn vrijwilligers van Radio de Glazen stad; enthousiaste mannen die in hun vrije tijd plezier beleven met het maken van radioprogramma’s.

 

Op 31 mei 2023 kreeg Juraini een mail van de balie vijverweg 18 (receptie) met het besluit om op eigen benen staan.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.