Juraini Radio Nieuws hoor je tegenwoordig terug op de ANP Nieuws

Gepubliceerd op 25 maart 2023 om 08:22

Juraini Radio |Omroep Juraini is een van de grootste Nederlands Publieke Radiostation met een eigen 24 uurs non stop omroep via YouTube, die als doel heeft een multimedia platform te bieden aan Delft en andere steden of landen.

 

De zender richt zich op alle jongeren, jongvolwassenen en volwassenen en is in het bijzonder opgezet door; Juraini Ferary met een verstandelijke beperking om jongeren uit de randstad te bereiken.

 

Op de website van Omroep Juraini plaatsen we nieuwsitems over de ramadan, dat Juraini de eerste keer meedeed, coppie koffie met de politie, dat Berma van Kampen Juraini bij Ipse de Bruggen aan De Doelen 11 bezocht, dat Juraini zich inzet voor mensen met een beperking om een samenwerking aan te gaan met Van der Valk Hotel, dat Juraini als eerst wordt aangenomen en de interview van Marja van Bijsterveldt.

 

Met trots kan Juraini vertellen dat we ook vaker gaan samenwerken met de Algemeen Nederlands Persbureau (ANP), want tegenwoordig hoor je dan Juraini Radio Nieuws terug op de ANP Nieuws. Misschien in andere woorden meldt de ANP directiesecretariaat aan Juraini: ''Je mag ons altijd op dit adres mailen mocht je nieuws hebben waarvan je denkt dat het voor heel Nederland interessant kan zijn''.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.