Juraini & Levi gaan naar Mart Hoogkamer en Omroep Juraini beleef het MEE

Gepubliceerd op 13 februari 2023 om 20:45

Mart (Martijn) Hoogkamer (Leiden, 5 mei 1998) is een Nederlandse volkszanger. Hij kreeg in 2016 nationale bekendheid door zijn deelname aan seizoen 8 van het televisieprogramma Holland's Got Talent. Daarna tekende hij een contract bij Sony Music en verschenen verschillende singles, waarvan een met Willeke Alberti.

 

VLAARDINGEN - Op donderdag 16 februari 2023 om 20:15 uur is het dan eindelijk zo ver, Mart Hoogkamer reist af naar Vlaardingen! Omroep Juraini, een van de grootste omroep, dat via YouTube later, met een vraagteken, te bekijken zal zijn, is hierbij van harte aanwezig om een opname van te maken met natuurlijk een live verslagje.

 

Daarnaast is Juraini Ferary 29 jaar oud en heeft een verstandelijke beperking, waar hij zijn beperking niet in de weg laat staan. Hij runt sinds 2 maart 2020 zijn eigen 24 uurs non stop internetradio, genaamd; Juraini Radio. Dit is een Nederlands Publieke Radiostation met een eigen omroep op YouTube. Ook niet te vergeten dat Juraini met Mart Hoogkamer op de foto mag!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.