Juraini Radio live vanuit Amare in Den Haag

Gepubliceerd op 3 februari 2023 om 12:16

Juraini Ferary (29) die zelf een verstandelijke beperking heeft, werd gevraagd om bij het huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting, genaamd; Amare in Den Haag voor vrijdag 3 februari 2023 als DJ aanwezig te zijn die na afloop van de voorstelling feestelijk af te sluiten.

 

Juraini Radio |Omroep Juraini is een van de grootste Nederlands Publieke Radiostation met een eigen 24 uurs non stop omroep via YouTube, die als doel heeft een multimedia platform te bieden aan Delft en andere steden of landen.

 

Vanaf 2 maart 2020 is de zender ‘in de lucht’ gegaan en vanuit verschillende dorpen/steden en landen maken wij wereldwijd heel veel mensen blij met onze urban, latin, latijns-muziek en bachata. De zender richt zich op alle jongeren, jongvolwassenen en volwassenen en is in het bijzonder opgezet door; Juraini Ferary met een verstandelijke beperking om jongeren uit de randstad te bereiken.


Vandaag op 3 februari 2023 organiseert Fenix Theatermakers, een kleine, onafhankelijke zorgaanbieder, actief in de regio Den Haag, die dagbesteding theater biedt aan jongvolwassenen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Dit betekent dus ook dat Juraini Radio 24 uur per dag en 7 dagen per week overal online is en aan staat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.