Keert Omroep Juraini terug op de Landelijke Intocht van Sinterklaas

Gepubliceerd op 23 januari 2023 om 09:53

De NTR is een Nederlandse Publieke Omroep, die in 2010 is ontstaan uit een fusie van de Nederlandse Programma Stichting, Teleac en RVU. De naam is een samenvoeging van de beginletters van zijn drie voorgangers.

 

Omroep Juraini, een van de grootste Nederlandse publieke radio-omroep, die in 2020 door Juraini met een verstandelijke beperking werd opgericht. Per ingang van 2022 werd het bekend dat de landelijke intocht van Sinterklaas zal plaatsvinden.

 

Juraini kwam in contact met René Takken (communicatieadviseur van de NTR) of Juraini en met een vriend, genaamd; Renzo als journalist ook in de persvak mag staan.

 

Afgelopen jaar van november 2022 was o.a Omroep Juraini aanwezig als een journalist van de Landelijke Intocht van Sinterklaas en werd gelijk bekend dat Omroep Juraini nogmaals wordt uitgenodigd op de Landelijk Intocht van Sinterklaas in 2023 ook van harte welkom is.

 

Per ingang van 2023 moet Juraini Ferary (29) met een verstandelijke beperking zijn goede vriend, genaamd; Renzo Ascarza Sotomayor benoemen tot vrijwilliger van Omroep Juraini, maar de functie is helaas nog niet bekend.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.