Radio Gemiva op locatie live vanuit Dolfijn Begeleide Vakanties

Gepubliceerd op 18 januari 2023 om 16:15

Radio Gemiva is een van de grootste radiostation van Gemiva en is overal online te beluisteren. Vanaf oktober 2018 is de zender ‘in de lucht’ gegaan. De radio crew zendt iedere woensdag en vrijdag ‘live’ uit vanuit een professionele studio in activiteitencentrum De Zonnehoek in Zoeterwoude. Er is een ochtend- en een middaguitzending.


De radioprogramma’s worden gemaakt door cliënten die dol zijn op muziek en het leuk vinden om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren.

 
Stichting Dolfijn Vakanties begeleide vakanties voor mensen met een licht verstandelijke beperking, bestaat 25 jaar! Om dat te vieren zond Radio Gemiva afgelopen woensdag 18 januari 2023 van 10.00 uur tot 15.00 uur live uit vanuit het Dolfijn-gebouw in Wateringen, waarbij Juraini als de radio deelnemer hier ook aan deel maakte en zorgde voor dat de artikel in Radio Gemiva App komt te staan en voor de huis-aan-huiskranten. Met vrolijke vakantie muziek, interviews met o.a. medewerkers en vrijwilligers van Dolfijn én een leuke prijsvraag waarmee je een gave Dolfijn-reistas kunt winnen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.