Goede Doelenhuis JUT & JUL organiseren een Winterfair in de speeltuin

Gepubliceerd op 4 december 2022 om 00:07

Op aanstaande zaterdag 10 december van 12.00 uur tot 20.00 uur organiseren de twee eigenaren; Anja Notenboom en Janny Romberg van JUT & JUL goede doelenhuis de Kerst Winterfair in de speeltuin aan de Simonsstraat in Delft. Kom jij ook gezellig langs?
Om alvast gezellig in de kerstsfeer te komen. Wat je kunt verwachten? Heerlijke glühwein, verse erwtensoep, broodjes worst, wafels, cupcakes en natuurlijk koffie, thee en chocolademelk. Voor de kinderen is er een springkussen en komt de Kerstman gezellig even langs! Tevens is er een sneeuwmachine en kun je op de Winterfair terecht voor kerstbomen.


Niemand minder dan de bekendste inwoner van Delft en radiomaker; Juraini Ferary (29) met een verstandelijke beperking is er natuurlijk ook bij voor een radioverslagje van een van zijn grootste Nederlands publieke radiostation met zijn eigen 24 uurs non stop omroep via YouTube, die als doel heeft een multimedia platform te bieden aan Delft en andere steden of landen.


Bij de kraampjes vind je leuke artikelen, dus kom vooral lekker rondsnuffelen. Gezellige kerstmuziek ontbreekt uiteraard ook niet aan dit winterfeest. Bij een gekocht artikel bij een van de kramen van JUT & JUL krijg je de mogelijkheid om naam en telefoonnummer op te geven en maak je kans op een echte kerstboom! De bekendmaking is om 17.00 uur.


Heb jij interesse om een kraam te huren voor maar 25 euro? Dat kan! Neem contact op met Janny via 06-27068556 voor meer informatie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.