Juraini interviewt de Rotterdamse Caroline als look a like van André Hazes, maar alleen lust ze geen bier

Gepubliceerd op 30 november 2022 om 23:14

AT5, lokale Amsterdamse Televisiezender verlaat niet heel vaak de stad voor een verhaal, maar voor de Rotterdamse Caroline van Batenburg maken we een uitzondering. Ze gaat namelijk al 14 jaar door het leven als Andrea Hazes, de vrouwelijke look a like van André Hazes. Zingen kan ze niet en lust ze ook geen bier, maar Caroline kan playbacken als de beste.

 

Caroline heeft er geen problemen mee dat een Rotterdamse een Amsterdammer nadoet. "Ik weet dat het voor sommigen gevoelig ligt, maar dat komt door de voetbal. Dat heeft niets met André te maken. Hazes kwam net zoveel in de Kuip als in de Arena. Dat vergeten weleens een hoop mensen. Hij had er zelf ook geen problemen mee, he. Mensen linken het meer aan Feyenoord en Ajax. Maar ik weet niet eens wat buitenspel is."

 

Juraini Ferary (29) met een verstandelijke beperking en zijn eigen 24 uurs non stop internetradio, genaamd; Juraini Radio sprak Caroline afgelopen woensdag 30 november 2022 via stream op afstand en vertelde dat Caroline veel gelijkenissen heeft met André, maar een zeker niet. Ze drinkt geen bier. "Ik sta op het podium met een blikje bier. Maar dat lust ze helemaal niet. Doe je Hazes na, lust je geen bier. Erg he? Er zit water in het blikje, en daar kan ik lekker mee klokken. Dan zeggen ze tegen mijn man, joh, je mag wel oppassen met 'r want die zuipt dadelijk net zoveel als Hazes zelf."

 

Caroline, zowel; Andrea Hazes zal het interview later delen aan NPO, AVROTROS, Hart van Nederland, Shownieuws en de verschillende kranten, zoals; Delft op Zondag in Delft, Telstar Uitgeverij in Pijnacker-Nootdorp, Streekblad Zoetermeer en De Havenloods in Rotterdam.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.