Ontdek Delft vanaf het water met Rondvaart Delft

Gepubliceerd op 3 juli 2024 om 16:55

DELFT - Delft is een fantastische stad om vanaf het water te bekijken! Ook voor Delftenaren en Delvenaren zelf. Vanuit de rondvaartboot krijg je een uniek zicht op de stad en vallen je dingen op die je nooit eerder hebt gezien. Welkom aan boord bij Rondvaart Delft!

 

Natuurlijk kun je altijd gewoon aan boord stappen en je laten verrassen door het uitzicht en de verhalen die de gids vertelt. Maar Rondvaart Delft heeft ook verschillende speciale rondvaarten en arrangementen. De nieuwste daarvan is de Historische Delftsche Top Tour, een dagtocht die je onder begeleiding van een gids langs, zoals de naam zegt, een paar Delftse topattracties brengt; van een bezoekje aan Heinen Delfts Blauw naar de Nieuwe kerk en tenslotte genieten van een bierproeverij in het Delfts Brouwhuis in de oudste bierkelder van de stad. Kinderen zijn op deze dagtocht ook welkom, zij krijgen frisdrank in plaats van bier. Bovendien ontvang je een leuke goodiebag zodra je aan boord stapt.

 

High Lights
Of neem de High Lights Delft tocht, waarbij je naast de Nieuwe Kerk onder andere ook Royal Delft of Museum Prinsenhof kunt aandoen. En eventueel is de tocht uit te breiden met locaties naar keuze, zoals de Oude Kerk of het Vermeercentrum. Aan boord geniet je verder van een heerlijke lunch. Een rondvaart met lunch en lekkernijen aan boord boeken is ook mogelijk. Dat is bij uitstek geschikt voor bedrijven of bijvoorbeeld met bezoekers aan een congres. De best bezochte tocht van Rondvaart Delft is de Delft Blue Line; een retourvaart naar Royal Delft en door het oude centrum. En verder zijn er allerlei combinatievaarten mogelijk, bijvoorbeeld in combinatie met een stadswandeling, bowlen bij het Karrewiel of een lunch of diner bij Moodz. Kortom, er zijn mogelijkheden te over en als je zelf wensen hebt, maak ze kenbaar.

 

Vloot
De boten van Rondvaart Delft zijn al 56 jaar lang een vertrouwd gezicht in de Delftse grachten en jaarlijks stappen duizenden mensen aan boord om te genieten van een uniek zicht op de Prinsenstad. De vloot bestaat uit twee dieselboten: de Hugo de Groot en de Johannes Vermeer. En twee moderne elektrische fluisterboten; de Antoni van Leeuwenhoek en de Willem de Zwijger. Delftse namen voor een Delftse topattractie! Daarnaast beschikt Rondvaart Delft ook nog eens over twee waterfietsen en enkele elektrische huurboten waarmee je op eigen gelegenheid de Delftse grachten kunt verkennen. Een routekaart wordt meegeleverd.

 

Opstappen kun je bij de Koornmarkt. Meer informatie is te vinden op www.rondvaartdelft.nl. Boeken en informatie opvragen kan telefonisch via 015-2126385 of per mail: vaarplezier@rondvaartdelft.nl.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.