Kampeerders kunnen geluk niet op met zomerse vooruitzichten: "Maar het blijft Nederland"

Gepubliceerd op 21 juni 2024 om 00:52

Vandaag is de zomer officieel begonnen. Op duincamping De Lepelaar in Sint Maartenszee verstopt het zonnetje zich nog een klein beetje maar dat gaat snel veranderen: vanaf komende zondag belooft het bestendig zomerweer te worden. En dat vinden de kampeerders maar al te fijn. 

 

Met de kletsnatte lente achter de rug, smaakt het weersvooruitzicht extra zoet. Ook hier op de camping zorgde de overvloedige regen namelijk voor wat overlast en chagrijn onder de gasten.

 

"We hebben best wel wat plaatsen gehad waar flink wat water stond", vertelt campingmanager Monique Alberts. "Maar als het nu week droog blijft, zijn straks alle plaatsen weer te gebruiken."

 

'Het blijft Nederland'

Onder de kampeerders is de stemming uitstekend, nu het lekkere weer in het vizier is. "Hè, eindelijk begint het!", aldus campinggast Karin Stoffelsen.

 

"Wij gaan straks lekker naar het strand", aldus de 81-jarige campinggast Stoffelsen. "Daar een lekker plekje maken en zwemmen."

 

De uit Almere afkomstige Frank Bijlaard verwacht dat we met een goede zomer gecompenseerd zullen worden voor die horror-lente. "Ja, dat denk ik wel", aldus Frank. "Maar ik ben geen weerman. Het blijft Nederland, hè."

 

Bron: NH Nieuws

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.