Juraini Radio Groep lanceert opnieuw eigen radiozender

Gepubliceerd op 17 maart 2024 om 23:48

De Juraini Radio Groep heeft groot nieuws voor alle radioliefhebbers: vanaf maandag 18 maart 2024 zal er opnieuw een nieuwe radiozender gelanceerd worden, genaamd Omroep Juraini. Wat deze zender zo bijzonder maakt, is dat het gerund wordt door Juraini Ferary, een jongeman met een verstandelijke beperking. Deze beperking weerhoudt hem er echter niet van om zijn passie voor muziek en radio te volgen en zijn eigen radiostation te starten.

Juraini zendt iedere maandag tot donderdag tussen 21.00 uur tot 22.00 uur ‘live’ uit vanuit zijn thuisstudio aan de Oogstlaan in Puttershoek. Dit betekent dat de luisteraars kunnen genieten van een gevarieerd aanbod aan muziek en programma’s. Het bijzondere hieraan is dat alle programma’s gemaakt worden door Juraini zelf. Hij is dol op muziek en vindt het ontzettend leuk om met geluidsapparatuur te werken en te presenteren.

De radioprogramma’s van Juraini zijn niet alleen maar muziek. Hij maakt ook zelf playlists, bedient de muziekcomputer, presenteert de programma’s én interviewt gasten. Dit laatste is misschien wel het meest opvallende aspect van Omroep Juraini. Want ondanks zijn beperking, is Juraini een geboren interviewer. Hij stelt scherpe vragen en weet altijd de juiste sfeer te creëren tijdens een gesprek.

De lancering van Omroep Juraini is een grote stap voor Juraini en zijn radio groep. Het is niet alleen een manier voor hem om zijn passie voor muziek en radio te delen met anderen, maar ook om te laten zien dat een verstandelijke beperking geen obstakel hoeft te zijn om je dromen waar te maken. Juraini laat zien dat je met doorzettingsvermogen en passie alles kunt bereiken wat je wilt.

De Juraini Radio Groep heeft al veel ervaring opgedaan met het maken van radio. Zo heeft Juraini al een aantal jaar zijn eigen programma bij een lokale omroep en heeft hij al meerdere keren deelgenomen aan radiomarathons voor het goede doel. Maar met de lancering van Omroep Juraini gaat hij een stap verder en neemt hij de volledige verantwoordelijkheid voor zijn eigen zender.

De radiowereld is een harde wereld, waarin het niet altijd makkelijk is om door te breken. Maar Juraini laat zien dat je met doorzettingsvermogen en passie een verschil kunt maken. Omroep Juraini is niet zomaar een radiozender, het is een inspiratie voor iedereen die te maken heeft met een beperking. Het is een voorbeeld van hoe je je beperking kunt omzetten in iets positiefs en anderen kunt inspireren.

Op maandag 18 maart 2024 gaat Omroep Juraini opnieuw officieel van start en zal het te beluisteren zijn op de radio en via internet. Een bijzonder moment waar Juraini en zijn radio groep al lange tijd naartoe hebben gewerkt. Wij kunnen niet wachten om te luisteren naar de muziek en programma’s van Juraini en wensen hem veel succes met zijn nieuwe avontuur als radiomaker. Luister jij ook mee? Dit doe je dus op hier LIVE

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.