Edma’s Kip lanceert online winkel voor kipliefhebbers

Gepubliceerd op 7 oktober 2023 om 14:49

Nootdorp - Voor kipliefhebbers uit Pijnacker-Nootdorp en omgeving, heeft Edma’s Kip deze week zijn gloednieuwe online winkel gelanceerd, toegankelijk via www.edmaskip-webshop.nl. Klanten kunnen nu met slechts een paar klikken genieten van heerlijke kipproducten die vers voor hen zijn gemaakt.

 

Met een passie voor kip en culinaire vakmanschap biedt Edma’s Kip een breed scala aan kipproducten van hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar sappige kipfilets, smaakvolle drumsticks of andere verrukkelijke kipgerechten, deze nieuwe online winkel heeft het allemaal.

 

Als kers op de taart biedt Edma’s Kip een speciale welkomstaanbieding aan. Klanten kunnen profiteren van een royale 10% KORTING op hun bestelling door gebruik te maken van de kortingscode WELKOM10 bij het afrekenen.

 

Maar dat is nog niet alles! Bij bestellingen met een waarde van € 75,00 of meer kunnen klanten ook genieten van GRATIS BEZORGING. De bestelling wordt de volgende dag vers en gekoeld bij de deur afgeleverd, zodat kipliefhebbers snel kunnen genieten van hun smakelijke aankopen.

 

Edwin en Mariska, de drijvende krachten achter Edma’s Kip, heten iedereen van harte welkom om hun online winkel te verkennen en te genieten van de heerlijke kipgerechten die ze te bieden hebben. Het echtpaar is gepassioneerd over het delen van hun liefde voor kip met de wereld en kijken ernaar uit om klanten te verwelkomen in hun culinaire kipparadijs.

Dus, waar wacht je nog op? Bezoek www.edmaskip-webshop.nl en ontdek de wereld van smaak die Edma’s Kip te bieden heeft. Uw culinaire avontuur wacht op u!

 

Edma’s Kip
Hoefsmid 27
2631 RH Nootdorp

 

Op zaterdag is de locatie zelf ook open!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.