Late night-talkshows voor Juraini vanaf 7 juni 2023 twee dagen per week te zien

Gepubliceerd op 2 juni 2023 om 11:35

Afgelopen maart 2023 werd bekend dat Talpa Network de stekker uit trekt van talkshow HLF8 vanwege de kijkcijfer die omlaag zijn gegaan, maar er komt wat nieuws voor terug, hou je vast; De Raini Show. Ja, het is echt waar! De Raini Show is elke woensdag en donderdag om 19.00-21.00 uur een Nederlandse praatprogramma die sinds april 2023 via stream op afstand wordt uitgezonden op YouTube van Omroep Juraini en met een radioprogramma van Juraini Radio.

 

Vanaf woensdag 7 juni 2023 maakt Juraini Ferary (29) met zijn verstandelijke beperking, zijn beperking verder niet in de weg laat staan zijn debuut via Restream. De presentator zal naast Eva Jinek (43), Beau van Erven Dorens (51) en Humberto Tan (56) ook een eigen talkshow krijgen. Daarnaast breidt Restream haar late night-programmering dit najaar uit naar twee dagen per week.

 

HLF8 was in de zomer van 2021 voor het eerst te zien. In eerste instantie werd het programma alleen door Johnny de Mol gepresenteerd en was Hélène Hendriks de vaste invalster.

 

Per ingang van juni 2023 komt Juraini Ferary (29) met een verstandelijke beperking, die hij zijn beperking verder niet in de weg laat staan en met zijn eigen 24 uurs non stop radiostation. Dit wordt elke woensdag en donderdagavond om 19.00-21.00 uur een Nederlands praatprogramma die sinds juni 2023 via stream op afstand wordt uitgezonden op de YouTube kanaal van Omroep Juraini en met een radioprogramma van Juraini Radio, waar HLF8 zal gaan vervallen.


Juraini meldt hierbij dat hij met zijn verstandelijke beperking een 24 uurs non stop internetradio heeft en dat er 5.462 bezoekers op zijn website heeft en abonnees op Omroep Juraini YouTube kanaal is de grote kans dat wij grote kijkcijfers mee zullen verdienen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.