NIRO

Gepubliceerd op 1 juni 2023 om 13:47

Op woensdag 5 juli 2023 staat er iets legendarisch te gebeuren. Dan trappen de Creators FC Mannen af tegen NIRO Legacy & friends. Ben jij benieuwd welke strijders er tijdens deze unieke wedstrijd het veld gaan betreden? Koop dan snel je kaartje en kom beide teams aanmoedigen! Een ticket kost €7,50 (excl. servicekosten).

 

NIRO Legacy & Friends
NIRO Legacy & Friends is een samengesteld team dat zal bestaan uit trainers van de voetbalschool, ouders van spelers, sponsors en leden van SV Den Hoorn.


Goede doel
De volledige opbrengst van deze wedstrijd gaat naar Stichting Fofana. Stichting Fofana helpt en ondersteund mensen in Gambia onder andere met het opzetten van scholen, het opzetten van tweedehands winkels, kinderen naar school laten gaan, bouwen van waterpompen, faciliteren van medische hulpstukken en het faciliteren van de voetbalacademie van NIRO in Gambia. De ticketopbrengsten gaan volledig naar het goede doel.

 

Tijden
Om 19.30 uur wordt er afgetrapt. Vanaf 17:00 uur ben je welkom om je te vermaken op het complex van SV Den Hoorn om deel te nemen aan de activiteiten vooraf aan de wedstrijd. Heb je trek en of niet gegeten? Eten en drinken is te verkrijgen op het foodcourt op het terrein van SV Den Hoorn. Kaarten zijn te koop via de volgende link: https://www.creatorsfc.club/product/05-07-2023/

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.