Officiële opening van ‘JUT & JUL’ met een straatfeest

Gepubliceerd op 13 juni 2022 om 09:13

Op zaterdag 18 juni 2022 aan de Simonsstraat 47 in Delft en wel om 10.00-16.30 uur is iedereen welkom in de Wippolder om de officiële opening van het goede doelenhuis JUT & JUL te vieren, met een leuk straatfeest.

 

‘JUT & JUL’ is al een tijdje geopend, maar door de pandemie hebben eigenaren Anja Notenboom en Janny Romberg het nooit echt kunnen vieren. Nu het weer kan hebben zij ervoor gekozen om dit lekker uitgebreid aan te pakken met een straatfeest om de buurt bij elkaar te brengen. Die dag zullen er verschillende kraampjes staan, ook de kinderen mogen er met een kleedje bij komen zitten. Ze kunnen blikgooien en lekker poffertjes eten die vers worden gemaakt in de poffertjeskraam. De opbrengst die de kraampjes van ‘JUT & JUL’ ophalen gaat naar het goede doel.

 

Omroep Juraini, die een van de grootste Nederlands publieke radiostation is en in het bijzonder opgericht door; Juraini Ferary met een verstandelijke beperking, die is er zeker bij om hier een verslag van te maken, want hij houdt wel van een leuk feestje en ook de vele bezoekers interviewen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.