Funpop Online 2021

Gepubliceerd op 26 mei 2021 om 22:37

Vanwege de coronacrisis kan Funpop, het openlucht festival voor mensen met een beperking, dit jaar wederom niet doorgaan. Ook dit jaar heeft de organisatie heeft niet stilgezeten en een online minifestival opgezet!

 

Vanuit je eigen woning het Funpopgevoel beleven
Op zaterdag 29 mei kan iedereen weer twee uur lang genieten van Funpop Online, via L1 TV. Funpop Online kun jij vanaf 14.00 uur vanuit thuis meebeleven. Presentatie duo Miel en Nika neemt je mee door de twee uur durende uitzending. Iedereen kan thuis meezingen en meedansen op de muziek van Funpophuisband FEZZ en op de beats van verschillende DJ’s.

 

Funpoppers… zijn jullie er klaar voor?
Er is nog véél meer! Er zijn interviews, huisbezoekjes en enkele artiesten zullen een bezoekje brengen aan de studio. Je kunt zelfs tijdens de uitzending live inschakelen voor een online plekje in de studio! Jij wilt Funpop Online toch zeker niet missen? Zorg er dan voor dat je vanaf 13.00 uur thuis met je medebewoners, vrienden en vriendinnen klaar zit voor je laptop, computer of TV-scherm. Het DJ-duo Louis en Richard zal het eerste uur de leukste verzoekjes voor jullie ten gehore brengen! Via de website www.funpop.nl kun je inloggen op de livestream. 

Samen met jou en duizenden andere Funpopliefhebbers maken we er zaterdagmiddag 29 mei een supergezellig Funpopfeest van.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.