Patricia Kersten wint moederdagontbijt voor schoonmoeder bij Omroep Juraini

Gepubliceerd op 5 mei 2024 om 11:52

Patricia Kersten heeft een heerlijk moederdag ontbijt gewonnen voor haar schoonmoeder bij de actie van Omroep Juraini.

**De actie**

Omroep Juraini organiseerde in aanloop naar Moederdag een actie waarbij luisteraars een ontbijt voor hun moeder of schoonmoeder konden winnen. Patricia Kersten greep haar kans en stuurde een bericht naar de radiozender waarin ze vertelde waarom haar schoonmoeder het ontbijt verdiende.

**De winnaar**

Uit alle inzendingen koos de jury Patricia Kersten als winnaar. In haar bericht schreef Patricia: 'Mijn schoonmoeder is een geweldige vrouw die altijd voor iedereen klaarstaat. Ze heeft een hart van goud en verdient echt een extraatje.'

**Het ontbijt**

Het moederdagontbijt dat Patricia heeft gewonnen, als het aan Omroep Juraini ligt, moet het bestaan uit verse broodjes, croissantjes, beleg, fruit, sap en koffie of thee.

**Reactie van Patricia**

Patricia is dolblij met haar prijs: 'Ik ben zo blij dat ik het ontbijt voor mijn schoonmoeder heb gewonnen. Ze is een heel bijzondere vrouw en dit is een kleine manier om haar te laten zien hoeveel we van haar houden.'

**Omroep Juraini**

Omroep Juraini is een streekomroep radiozender die uitzendt in de regio Haaglanden. Omroep Juraini organiseert regelmatig acties en evenementen voor haar luisteraars.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.