Koningsdag in Delft

Gepubliceerd op 1 maart 2024 om 23:17

Het is nog even wachten, maar op 27 april 2024 is het eindelijk zover: Koningsdag in Delft! Een dag waarop we met zijn allen proosten op de koning, genieten van de gezellige sfeer en ons onderdompelen in de oranjegekte. Maar dit jaar is er een extra reden tot feest, want volgens Juraini, de eigenaar van Café Luna Cocktailbar aan de Markt 69 in Delft, moeten we Koningsdag op een speciale manier vieren.

Juraini is een bekend figuur in Delft en omstreken. Hij is niet de eigenaar van Café Luna Cocktailbar, maar eigenaar en radiomaker bij Omroep Juraini. Daarnaast zet hij zich in voor de lokale gemeenschap en organiseert hij regelmatig evenementen bij Café Luna Cocktailbar. Het zal dan ook niemand verbazen dat Juraini al volop bezig is met de voorbereidingen voor Koningsdag 2024.

Maar wat maakt Koningsdag bij Café Luna Cocktailbar nu zo bijzonder? Volgens Juraini moet het een dag worden waarop mensen samen kunnen komen en feestvieren. Bij Café Luna Cocktailbar is die dag iedereen welkom en dat zal op Koningsdag niet anders zijn.

Daarnaast zal er ook live muziek zijn van de Radio DJ Juraini bij Café Luna Cocktailbar. Volgens Juraini zal er ook een speciale Koningsdag cocktail worden geserveerd, die natuurlijk helemaal in het teken staat van de koninklijke familie. En laten we vooral de oranje tompoucen niet vergeten, die niet mogen ontbreken op deze feestelijke dag.

Maar dat is nog niet alles, want Juraini heeft nog een verrassing in petto. Hij wil namelijk ook dat de luisteraars van Omroep Juraini kunnen meegenieten van Koningsdag bij Café Luna Cocktailbar. Daarom zal er een speciale spotify playlists worden gemaakt, zodat mensen die niet aanwezig kunnen zijn toch een beetje kunnen meefeesten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.