Ook Omroep Juraini heeft Wereld Radio Dag gevierd

Gepubliceerd op 15 februari 2024 om 17:50

Afgelopen dinsdag 13 februari 2024 was het Wereld Radio Dag, een dag die in het teken staat van de kracht van radio als communicatiemiddel en als bron van informatie en vermaak. En dat hebben we bij Omroep Juraini zeker gevierd! Als lokale omroep zijn wij dag en nacht bezig om onze luisteraars te voorzien van de beste urban vibes en gezelligheid.

Voor degenen die het nog niet weten, Omroep Juraini is een lokale omroep die gevestigd is op Landgoed Craeyenburch, onderdeel van zorginstelling Ipse de Bruggen. Onze studio bevindt zich in de voormalige thuis studio op het terrein, waar wij 24 uur per dag en 7 dagen per week live te beluisteren zijn via onze website www.omroepjuraini.nl en verschillende radioportalen zoals de app van Online Radio Box.

Maar wat maakt Omroep Juraini zo bijzonder? Het is niet alleen onze passie voor muziek en radio, maar vooral ook onze missie om mensen te verbinden en te zorgen voor vrolijkheid en gezelligheid. Dit doen we door het draaien van de beste urban hits, maar ook door het bieden van een platform voor lokale artiesten en organisaties. Zo hebben we regelmatig gasten in onze studio die hun verhaal komen vertellen of hun muziek laten horen.

Daarnaast zijn we ook actief in de gemeenschap, bijvoorbeeld door het organiseren van evenementen en het verzorgen van non-stop live-uitzendingen op locatie. Zo waren we afgelopen winter aanwezig bij de Landelijke Intocht van Sinterklaas en hebben we verslag gedaan. Op deze manier brengen we de luisteraars dichter bij elkaar en zorgen we voor een gevoel van verbondenheid.

Dus, luister jij nog niet naar Omroep Juraini? Dan nodigen we je van harte uit om dit te doen! Of je nu in de buurt woont of aan de andere kant van de wereld, via onze website of via één van de radioportalen kun je 24/7 genieten van onze urban vibes. En wie weet ben jij de volgende die wij mogen verwelkomen in onze studio voor een gezellig gesprek en een goed stuk muziek. Want bij Omroep Juraini geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.