Oranjekoorts Koningsnacht komt eraan!

Gepubliceerd op 5 februari 2024 om 19:04

Het lijkt misschien nog ver weg, maar op vrijdag 26 april 2024 staat de Delftse Markt vol met vierduizend feestgangers voor het Oranjekoorts Koningsnacht Festival. Dit jaarlijkse evenement is een begrip in Delft en omstreken en staat garant voor een gezellige avond vol muziek, feest en oranjegekte. Met een breed muziekprogramma, een nieuwe Oranjekoorts huisband en een groot borrelplein belooft dit een onvergetelijke editie te worden voor jong en oud.

Het Oranjekoorts Koningsnacht Festival is inmiddels een traditie geworden in Delft. Al sinds 2012 wordt het festival georganiseerd op de avond voor Koningsdag. Wat begon als een klein feestje op de Markt is inmiddels uitgegroeid tot een groots evenement met duizenden bezoekers. En ook dit jaar belooft het weer een groot spektakel te worden.

Op het grote podium zullen verschillende artiesten optreden die zorgen voor een gezellige sfeer en een feestelijke avond. Voor ieder wat wils dus! En uiteraard zullen de bekende Oranjekoorts hits niet ontbreken, waardoor het publiek gegarandeerd mee zal zingen en dansen.

Maar er is meer dan alleen muziek op het Oranjekoorts Koningsnacht Festival. Dit jaar zal er voor het eerst een Oranjekoorts huisband optreden, die voor extra sfeer en gezelligheid zal zorgen. Ook is er een groot borrelplein waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje en even kunnen bijkomen van het dansen en feesten. En natuurlijk wordt de Markt volledig omgetoverd in oranjesferen, met vlaggen, slingers en andere oranje versieringen.

Dit alles maakt het Oranjekoorts Koningsnacht Festival een feest voor jong en oud. Iedereen is welkom en kan genieten van een gezellige avond uit. En het mooie is dat je als bezoeker niet alleen kunt genieten van het festival.

Wil jij deze unieke ervaring niet missen? Bestel dan snel je tickets via www.oranjekoortsfestival.nl. En als klap op de vuurpijl hebben we een speciale kortingscode voor jou als lezer van deze blog. Met de code FRIENDINVITE24 ontvang je namelijk korting op je ticket. Dus trommel je vrienden en familie op en zorg dat je erbij bent op vrijdag 26 april 2024!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.