Omroep Juraini bestaat alweer 4 jaar! En daar zijn we ook trots op!

Gepubliceerd op 1 februari 2024 om 22:35

Het is feest bij Omroep Juraini! En niet zomaar een feestje, want op zaterdag 2 maart 2024 bestaat de radiozender alweer 4 jaar. Een mijlpaal waar we trots op mogen zijn en waar we graag even bij stilstaan. Want wat is er in die 4 jaar allemaal gebeurd en wat zijn we dankbaar voor alle steun en luisteraars die we hebben mogen ontvangen.

Omroep Juraini is opgericht door Juraini Ferary met een verstandelijke beperking. Zijn passie voor radio maken. Een nieuw groeiend internetradiostation, die zich richt op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen.

Vanaf de start op 2 maart 2020 heeft de radiozender een trouwe groep luisteraars opgebouwd. Mensen die dagelijks afstemmen op de muziek, de gezelligheid die te vinden is op de zender. En daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Want zonder onze luisteraars zouden we niet zijn waar we nu zijn.

Maar niet alleen op de radio is Omroep Juraini actief, ook op de website is er van alles te beleven. Zo zijn er leuke blogs te lezen, is er informatie te vinden over de programma's en evenementen. Een website die met veel liefde en passie wordt bijgehouden door Juraini Ferary.

Tot slot zal op het feestje bij cocktailbar Luna in Delft ook Roley Zoetrum aanwezig zijn namens Plein 11 en voormalig bekende Grand Café Verderop en Willem Stegeman, beter bekend als bedenker en oprichter van FunX. Samen zullen zij met Willem Stegeman het glas heffen op deze mijlpaal en Juraini hartelijk feliciteren.

Het belooft een gezellige middag te worden waarbij er uiteraard ook ruimte is voor verzoekjes en muziek. Want radio maken we voor jullie, onze luisteraars. En dat zullen we altijd blijven doen. Met elke dag weer nieuwe energie en passie.

Dus laten we met zijn allen op zaterdag 2 maart 2024 vanaf 16.00 uur stilstaan bij het feestje van Omroep Juraini. Een feestje waar we trots zijn op wat we hebben bereikt en waar we nog naar toe zullen groeien. Dus zet het alvast in je agenda en kom gezellig langs bij cocktailbar Luna in Delft. We zien je graag daar!

 

Wel moeten we helaas erbij zeggen dat hapjes en drankjes op eigen rekening zijn, maar de nootjes zijn hierbij wel gratis. Kom je ook?? Laat ons gerust even weten via: jubileum@jurainiradiofm.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.