Een geslaagde nieuwjaarsborrel op De Doelen 11 van Landgoed Craeyenburch

Gepubliceerd op 7 januari 2024 om 23:14

Afgelopen zondag, 7 januari 2024, vond de jaarlijkse nieuwjaarsborrel plaats bij Ipse de Bruggen op Landgoed Craeyenburch in Nootdorp. Deze borrel, die traditioneel elk jaar georganiseerd wordt, was dit jaar extra bijzonder. Het was namelijk niet alleen een gezellig samenzijn, maar er werd ook gezongen en gedanst met niemand minder dan de Leidenaar; John van Tongeren.

Voor wie John van Tongeren niet kent, is hij een nogal minder bekende zanger en entertainer die wel regelmatig optreedt op verschillende evenementen en feesten, maar later zal het dankzij Omroep Juraini nog groter uitgepakt worden. Zijn aanwezigheid op de nieuwjaarsborrel zorgde dan ook voor veel enthousiasme en verwachtingen bij de aanwezigen.

De middag begon zoals gebruikelijk met een warm welkom van de begeleiders van Ipse de Bruggen. Onder het genot van een drankje en wat lekkere hapjes, werd er bijgepraat en werden er goede voornemens voor het nieuwe jaar uitgewisseld. Het was duidelijk te merken dat iedereen zin had in een gezellige middag.

Toen de leidse John van Tongeren het podium betrad, was de sfeer direct omgeslagen. Met zijn enthousiasme en aanstekelijke muziek wist hij al snel iedereen op de dansvloer te krijgen. Er werd volop meegezongen en gedanst op bekende hits en zelfs degenen die normaal gesproken niet zo van dansen houden, konden niet stil blijven staan.

Het was ontroerend om te zien hoe John van Tongeren ook de bewoners van Ipse de Bruggen betrok bij zijn optreden. Ze werden uitgenodigd om mee te zingen en te dansen, wat voor veel vreugde en plezier zorgt. Het was mooi om te zien hoe muziek mensen kan verbinden en samenbrengen, ongeacht hun achtergrond of beperkingen.

De nieuwjaarsborrel bij Ipse de Bruggen was een geslaagde middag waarbij iedereen met een goed gevoel naar huis ging. Het was een mooie start van het nieuwe jaar en een moment om samen te genieten van elkaars gezelschap. De aanwezigheid van John van Tongeren maakte deze middag extra bijzonder en zorgde voor een onvergetelijke ervaring voor zowel de bewoners als de begeleiders.

Het is mooi om te zien hoe Ipse de Bruggen zich inzet voor haar bewoners en hen een leuke en onvergetelijke middag bezorgde. Deze nieuwjaarsborrel laat zien dat iedereen, ongeacht zijn of haar achtergrond, kan genieten van muziek en samen zijn met anderen. Het was een middag waarbij verschillende werelden bij elkaar kwamen en er alleen maar gelachen en gedanst werd. Laten we hopen dat deze traditie nog vele jaren voortgezet zal worden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.