Vier de dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw bij woonboulevard Leeuw&stein

Gepubliceerd op 25 december 2023 om 16:03

DELFT – Tussen Kerst en Oud & Nieuw is het feest bij woonboulevard Leeuw&stein en kan je genieten van allerlei gratis lekkernijen. Dit zijn de ideale dagen om te komen winkelen. Je kan er ook nog eens gratis parkeren!

 

Op woensdag 27 december word je getrakteerd op heerlijke warme chocolademelk met slagroom. Geen fan van chocolademelk? Geen probleem! Je kan ook kiezen voor een lekkere cappuccino, latte, verse munt- of gemberthee. Verder zijn er allerlei lekkernijen, zoals chocolade, koek en zuurstokjes. 

 

Wie op donderdag 28 december naar Leeuw&Stein komt kan gratis een portie poffertjes bestellen. Vers gebakken met een klontje boter of een lekkere topping. 

 

Op vrijdag 29 december word je getrakteerd op warme wafels. Je kan kiezen uit toppings zoals poedersuiker, slagroom, chocoladesaus en andere lekkernijen. 

 

Op de een na laatste dag van het jaar, zaterdag 30 december, worden er oliebollen uitgedeeld. Op alle dagen loopt de actie van 12.00 uur tot 16.00 uur. 

 

Over Leeuw&stein

Leeuw&stein is dé Delftse huis-, tuin- en keukenboulevard met zeventien speciaalzaken rondom wonen, klussen en meer. Hier vind je inspiratie en de laatste trends voor in en rondom het huis. De ondernemers adviseren je graag over alles op het gebied van wonen en klussen.

 

Voor extra winkelgemak kun je gebruik maken van één van de 450 gratis parkeerplaatsen. En gratis parkeren is iets wat schaars is, vandaag de dag!

 

Kom jij langs tussen Kerst en Oud en Nieuw?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.