Omroep Juraini nu ook te beluisteren op Radio Westerhonk

Gepubliceerd op 10 december 2023 om 00:24

Op 9 december 2023 was het zover: Omroep Juraini, een nieuwe internetradiozender, is nu tegenwoordig ook te beluisteren op Radio Westerhonk, een internetradio van ’s Heeren Loo woonzorgpark Het Westerhonk in Monster en de omliggende locaties. Dit is goed nieuws voor cliënten, hun familie en vrienden, en eigenlijk voor iedereen die van urban, latin en latijnse muziek houdt.

Omroep Juraini is een internetradiozender die in 2020 is opgericht door de jonge ondernemer Juraini Ferary. Met zijn passie voor muziek en zijn eigen ervaringen als cliënt bij Ipse de Bruggen, besloot hij om een eigen radiostation op te zetten. Al snel groeide de zender uit tot een groot succes, met luisteraars van over de hele wereld.

En nu, drie jaar later, is Omroep Juraini klaar voor een nieuwe stap: het bereiken van een nieuw publiek via Radio Westerhonk. Dit internetradiostation is opgezet door vrijwilligers van Het Glazen Stad, een organisatie die zich inzet voor mensen met een verstandelijke beperking. Het doel van Radio Westerhonk is om de cliënten en hun omgeving te voorzien van muziek en informatie die aansluit bij hun interesses en behoeften.

De samenwerking tussen Omroep Juraini en Radio Westerhonk is een prachtig voorbeeld van inclusie en diversiteit. Het geeft mensen met een verstandelijke beperking de kans om hun talenten te laten zien en horen, en om deel uit te maken van een groter geheel. Het is ook een mooie manier om de verbinding te leggen tussen de cliënten en hun omgeving, en om meer begrip en acceptatie te creëren.

Deze stap van Omroep Juraini is niet alleen goed nieuws voor de cliënten en hun omgeving, maar ook voor de Nederlandse muziekscene. Het biedt een platform voor opkomende artiesten en geeft hen de kans om gehoord te worden. Bovendien draagt het bij aan de diversiteit van de muziek die te horen is op de Nederlandse radio.

Het is mooi om te zien dat initiatieven zoals Omroep Juraini en Radio Westerhonk steeds meer ruimte krijgen en gewaardeerd worden. Het laat zien dat er steeds meer aandacht is voor inclusie en dat mensen met een verstandelijke beperking volwaardig deel uitmaken van onze samenleving. Laten we hopen dat deze ontwikkeling zich voortzet en dat we nog veel meer van dit soort mooie samenwerkingen zullen zien.

Per ingang van 9 december 2023 is Omroep Juraini te beluisteren op Radio Westerhonk en wij kijken er alvast naar uit om te genieten van de beste urban, latin en latijnse muziek van eigen bodem. Laten we samen luisteren en genieten van deze mooie stap richting inclusie en diversiteit in de Nederlandse radiowereld.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.