Volg nu ook ons WhatsApp-kanaal en blijf op de hoogte van het Omroep Juraini Nieuws

Gepubliceerd op 7 december 2023 om 19:24

Club-Juraini FM |Omroep Juraini is natuurlijk niet weg te denken een nieuw groeiend internetradiozender en zelforganisatie dat uitzendt sinds 1 juli 2023. Club-Juraini FM is een gevarieerde zender die speciaal gericht is op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen, maar ook voor iedereen die het gewoon leuk vindt om ernaar te luisteren. We draaien vooral urban, latin en latijns.

 

Wil je op hoogte blijven houden van het laatste nieuws en onze mooiste verhalen? Volg ons dan vanaf nu ook via het WhatsApp-kanaal van Omroep Juraini.

 

Je ontvang dan de laatste nieuws van Omroep Juraini, maar ook wanneer we een winacties hebben en ook activiteiten in Delft. Ga naar je WhatsApp en druk vervolgens op Update, zoek naar Omroep Juraini en druk vervolgens op ‘Volgen’. Zet vervolgens de meldingen aan door op het klokje rechtsboven te klikken.

 

https://whatsapp.com/channel/0029VaFyJs82975LCEnt0G3w

 

WhatsApp-kanalen (in het Engels WhatsApp Channels) is een nieuwe manier om nieuwsorganisaties, bedrijven of personen te volgen via WhatsApp. Het is anoniem: je kunt alleen reageren met emoticons. De zender kan niet zien wie er reageren. Wij kunnen ook jouw telefoonnummer niet zien.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.