Luistertip: Radio DJ Juraini live op RTV Westerhonk

Gepubliceerd op 24 november 2023 om 13:33

Komende zaterdag 2 december 2023 om 11:00 uur 13:00 uur kunnen luisteraars van RTV Westerhonk getuige zijn van een bijzonder event. Juraini, die zelf een nieuw en groeiende internetradiozender en zelforganisatie heeft, zal dan live te horen zijn via www.rtvwesterhonk.nl.

 

De samenwerking tussen RTV Westerhonk en Omroep Juraini belooft veel goeds voor de luisteraars. Juraini heeft een unieke mix van muziek, cultuur, informatie, nieuws en entertainment. Dit alles komt samen in een luisteraar vriendelijk programma dat een breed publiek aanspreekt.

 

Daarnaast zal Juraini voortaan ook programma’s gaan maken bij RTV Westerhonk. Luisteraars kunnen rekenen op een verrassend programma vol met interessante gasten, interviews en muzikale gastoptredens. Het wordt een boeiend programma met een bijzondere mix van nieuwe en bestaande muziek.

 

Radio Westerhonk is het internetradiozender van ’s Heeren Loo woonzorgpark Het Westerhonk en de buitenlocaties. Radio Westerhonk is een gevarieerde zender die zich speciaal richt op onze cliënten, hun familie en vrienden en natuurlijk voor iedereen die het gewoon leuk vindt om ernaar te luisteren. De makers van Radio Westerhonk zijn enthousiaste vrijwilligers die in hun vrije tijd plezier beleven met het maken van radioprogramma’s.

 

Kortom, als je in de stemming bent voor een avontuurlijke muziekervaring, zet dan je radio maar aan komende zaterdag om 11:00 uur 13:00 uur en luister live naar Juraini bij RTV Westerhonk op www.rtvwesterhonk.nl!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.