Omroep Juraini en verschillende Kringloopwinkels zamelen sinterklaascadeautjes in

Gepubliceerd op 16 november 2023 om 13:44

Het is mooi om te zien dat er steeds meer initiatieven zijn om de levens van kinderen in armoede te verbeteren. Een van die initiatieven is Club-Juraini FM, een nieuwe groeiende internetradiozender en zelforganisatie sinds 1 juli 2023, die zich speciaal richt op jongeren, jongvolwassenen en volwassenen.

Om kinderen die in (verborgen) armoede opgroeien toch een leuk Sinterklaascadeau te geven willen die samen met andere kringloopwinkels een lang aandacht besteden aan de inzamelactie voor SintvoorIeder1. Met deze actie worden cadeaus ingezameld voor kinderen die anders geen cadeau zouden krijgen.

Club-Juraini FM is er trots op om een deel te kunnen uitmaken van deze mooie actie. Om hierbij te helpen zenden wij 24 uur per dag en 7 dagen per week uit waarin als podcast gesproken over de inzamelactie, maar ook over wat er allemaal speelt op het gebied van armoedebestrijding. Ook worden luisteraars geïnformeerd over wat zij kunnen doen om mee te helpen.

Het is fijn om te weten dat er initiatieven zijn, zoals Club-Juraini FM, die mensen bewust willen maken van armoede en wat men hier tegenover kan stellen. Door middel van hun programma’s proberen zij een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de leefomstandigheden van kinderen in armoede.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.